Yoga at Work

Skjermbilde av Application:
Yoga at Work
Opplysningene i søknaden:
Versjon: 1.0
Last opp dato: 20 Apr 11
Utvikler:
Lisens: Shareware
Pris: 0.00 $
Popularitet: 81
Størrelse: 229 Kb

Rating: 1.5/5 (Total Votes: 10)

Yoga at Work - Forbedre konsentrasjon og forbedre ytelsen på jobb!


I dag livet er fullt av stress og press, og ingen er spart. For folk som bor i store byer livet er fortsatt mer vanskelig, som de har til å håndtere opp med lange timer på reise og trafikkork. Vi er helt utslitt da vi kommer hjem og ikke finner tid til å slappe av og forynge.


The Challenge - Prøver å strekke kroppen vår og lindre våre stress

I denne sørgelig, rask og høyteknologiske verden, flere og flere mennesker flytter på jakt etter stykke og avslapping. Teknologiske fremskritt og introduksjoner av datamaskiner har forandret våre liv og de fleste av oss er involvert i jobber som krever konstant sittende. Komfortabel og god avslappende stol koster mye, og kan ikke være tilgjengelig for alle.Kroppen krever konstant bevegelse og mosjon som alle systemene i kroppen vår er regulert. Jobber på et kontor eller på en datamaskin for lengre perioder kan sette press på nakke, skulder og rygg muskler som igjen kan føre til spenninger og stivhet. Denne spenningen kan forårsake hodepine, samt rygg, nakke og skuldersmerter. Om igjen uten tilsyn, kan det også påvirke din evne til å fungere effektivt i arbeid og hemme din generelle livskvalitet.


Løsningen - Yoga At Work på mobiltelefonen.

Yoga på jobben kan være din Yoga Guru mens du er på jobb på kontoret eller mens du er i tog / buss eller på ferie eller bare hvor som helst når som helst! Yoga på jobben gir deg en detaljert trinnvis skriftlige instrukser for hver asana (sittende positurer), ledsaget av bilder.

Vi har innsett at forbrukerne ønsker mer på sine telefoner enn bare ren ringetoner og grunnleggende spill, derav 'Yoga at Work "vil sørge for at stress som er akkumulert i kontorarbeidstiden for å bli løst, og vil være tilgjengelig på skjermen nærmest deg- mobilskjermen.Det viktigste intensjon er at vi ønsker å frigjøre folk fra alle påkjenninger og nå hvert hjørne av verden til å gjøre det. Dermed ønsker vi å bruke alle mulige moduser og medium for å sørge for at vi oppnår det, og dette Yoga At Work er det første initiativet til å oppnå våre mål & quot ;.



Hele innholdet på vår mobilapplikasjon Yoga på arbeidsplassen er sertifisert av '' The Yoga Institute '' Santacruz (East), Mumbai., India. 'The Eldste Institute of Yoga i verden ".




Trinnene i aktivering av programmet.

Aktivering av fullversjonen av programmet er veldig enkelt.

Etter innlasting av programmet får du mulighet til å bruke den uten restriksjoner gang gratis.

Så når du åpner programmet annen gang vil du bli bedt om å aktivere den.

For spørsmål av telefon & quot; Tillat ubegrenset tilgang & quot; trykk & quot; Tillat for økten. & quot;

Velg land og mobiloperatøren og finne ut kostnaden for aktivering.

Deretter velger du Aktiver menyen og betale med automatisk sending av SMS til kortnummeret ditt valgte cellen operatør fra programmet.

Man trenger å tillate sending av en SMS til den valgte kortnummeret.Vent på aktiveringsnøkkel, og du vil automatisk bli omdirigert til søknaden.


Vær oppmerksom på at du vil motta aktiveringsnøkkel bare når betaling vil være effektive. Du kan sjekke aktiveringsstatusen besøker mer - & gt; Bekreft Betaling menyen i aktiveringsvinduet i programmet.

Hvis du ikke betalt, eller du ikke har penger på mobilen din konto i løpet av siste aktivering besøk igjen mer - & gt; Aktiver menyen og gjøre ny betaling via sende ny SMS.


Hvis betalingen er gjort allerede, men aktiveringen mislyktes.

Gjenta aktivisering, på følgende måte:

  • Åpne programmet og gå til menyen mer - & gt; Bekreft betaling
  • Lag andre aktiveringsforespørsel. Det er gratis.
  • Du trenger ikke å sende SMS!
  • Lignende søknader

    Om Sound for Yoga
    Om Sound for Yoga

    30 Mar 12

    Pilates Rehberi
    Pilates Rehberi

    30 Oct 11

    GymTrack
    GymTrack

    14 Jun 11

    Kommentarer til Yoga at Work

    Kommentarer ikke funnet
    Legg til kommentar
    Slå på bilder!