Yodlee

Skjermbilde av Application:
Yodlee
Opplysningene i søknaden:
Versjon: 1.0
Last opp dato: 3 Apr 11
Utvikler:
Lisens: Gratis
Popularitet: 33
Størrelse: 4 Kb

Rating: 1.6/5 (Total Votes: 11)

Yodlee PersonalFinance Yodlee Mobile lar forbrukerne å holde kontakten med viktige økonomiske hendelser og kontoendringer over noen konto mens de er på farten. Yodlee standarder-basert mobil infrastruktur produserer den raskeste, mest effektive og konsis presentasjon av personlige kontodata for hver forbruker, uavhengig av program eller en mobil enhet.


Finnes i både Nettleser og SMS / tekstmeldinger versjoner, er Yodlee Mobile tilgjengelig for nesten alle forbrukere med en mobiltelefon. Informasjon blir optimalisert for hver enhet for visning letthet. Forbrukerne kan administrere, kommunisere med og utføre på en konto (inkludert de som ikke holdt på din institusjon) med en enkel, bank-merkede grensesnittet. Løsningen krever ingen nye programvare for nedlasting for en fullstendig interaktiv mobilbank-løsning som gjør at to-veis kommunikasjon mellom en finansinstitusjon og forbruker.


Som med alle Yodlee programmer, er strenge sikkerhetstiltak ansatt med Yodlee Mobile. Hver bruker forespørselen er autentisert og URLer er beskyttet for å hindre cross-site scripting-angrep. Ingen personlig økonomisk informasjon (som kontonummer) er stadig lagret på den mobile enheten.

  

Lignende søknader

Kommentarer til Yodlee

Kommentarer ikke funnet
Legg til kommentar
Slå på bilder!