my2thing - Siemens - Female edition - English

Skjermbilde av Application:
my2thing - Siemens - Female edition - English
Opplysningene i søknaden:
Versjon: 1.0
Last opp dato: 29 Apr 11
Lisens: Shareware
Pris: 6.00 $
Popularitet: 282
Størrelse: 158 Kb

Rating: 1.0/5 (Total Votes: 6)

my2thing - Siemens - Female edition - English er en bluetooth program ment for gratis flørte chat og kommunikasjon via mobiltelefoner. Den mobile applikasjonen er egnet for bruk i svært overfylte offentlige steder innenfor en liten omkrets som diskotek, kafé & eacute ;, restaurant, bussholdeplass, flyplass, tog, buss, klasserom etc.


Flirt & ndash; Chat : my2thing gir deg muligheten til å søke etter en person i Bluetooth-rekkevidde i samsvar med et sett profil. Tenk deg at du er i en caf & eacute ;, bar, restaurant eller bare stående i buss-stopp med aktivert my2thing og telefonen advarer deg om at det er noen i nærheten av deg som delvis eller helt kommer opp til dine forventninger til mann eller kvinne & rsquo; s type du har alltid vært på jakt etter. Sende noen meldinger helt gratis du starter en flørt-chat som kan ta med seg til noe virkelig vakkert og romantisk & hellip;


Nettprat & ndash; Kommunikasjon

: Sende meldinger som er helt gratis gjennom my2thing du enkelt kan kommunisere med dine venner og bekjente som allerede er lagt til i din my2thing - adressebok. Du kan bruke my2thing i et diskotek, klasserom eller hvor som helst du har ingen sjanse for en direkte kontakt og prate i timevis helt gratis!


Egenskaper


Easy overføring og mottak av meldinger via Bluetooth-teknologi.


Nettprat via Bluetooth med en person som har my2thing tilgjengelig og være i dekningen nettverket til mobiltelefonen din.


Automatisk signalisering for tilstedeværelsen av venner, bekjente, tidligere venner når de vises i Bluetooth-rekkevidde.


Konfigurasjon av en individuell profil & ndash; en enkel registrering av dine personlige data: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, ICQ nummer og bildet ditt. En mulighet for interaktiv valg om ikke å avsløre noen personlig informasjon til motparten i møte gjennom my2thing.


Alternativ for automatisk søk ​​etter en person i samsvar med en viss dating profil. Fastsettelse av sammentreff av interesser. Resultatene er vist ved hjelp av en prosentskala.


Absolute sikkerhet når man holder personlig informasjon og full troverdighet når levere meldinger, bilder, chat økter.


Interaktiv og enkel å bruke navigasjonsmenyen.

Lignende søknader

EasyJack 2
EasyJack 2

5 Feb 13

Bluetooth Manager
Bluetooth Manager

22 Jan 13

btbrowser
btbrowser

24 Jan 13

Andre anvendelser av utbygger Pi-consult.bg Ltd

Kommentarer til my2thing - Siemens - Female edition - English

Kommentarer ikke funnet
Legg til kommentar
Slå på bilder!