Devil May Cry 3d

Skjermbilde av Application:
Devil May Cry 3d
Opplysningene i søknaden:
Versjon: 1.0
Last opp dato: 7 Dec 10
Utvikler: Devilmaycry
Lisens: Gratis
Popularitet: 5305
Størrelse: 2211 Kb

Rating: 2.3/5 (Total Votes: 47)

Devil May Cry 3d . Spillet presenterer hard kamp mellom de onde kreftene og en kraftig helt & ndash; tegnet vi kontrollere. Denne gangen er det ikke bare Dante (den opprinnelige hovedpersonen), men to personer i stedet. De nevnte Dante og også Nero, som vises i denne demoen, og har ingenting å gjøre med CD-brenning verktøy

Spillets mål innebærer å fullføre flere oppdrag, samle gjenstander og selvfølgelig drepe alle de onde skapninger som du finner på vei til den endelige sjefen. Og den beste delen i spillet er nettopp disse kjemper mot demoner, monstre og andre merkelige levende vesener. Å være et hack and slash eventyr, Devil May Cry 4 fokuserer på tett bekjemper og lar deg utføre ekstraordinære bevegelser og utrolige kombinasjoner med sverd og en ny kraftig våpen, Djevelen Bringer. Plus, kamper har en hard-juling bakgrunnsmusikk som minner meg om Blade originale lydsporet, og som bare gjør dem mer spennende.

Grafikken i Devil May Cry er imponerende. Jeg testet spillet på en Vista-maskin med DirectX 10, og jeg kan fortelle spillet gjør mest mulig ut av datamaskinens ressurser, rendering vakre landskap, realistiske lyseffekter og myke bevegelser.



Lignende søknader

Dangerous Guns
Dangerous Guns

8 Feb 13

Lost
Lost

7 Dec 10

Contra 4
Contra 4

7 Dec 10

Kommentarer til Devil May Cry 3d

Kommentarer ikke funnet
Legg til kommentar
Slå på bilder!